Inloggen

Over ons

Bij Arvas geloven wij dat werken altijd slimmer, efficiënter, veiliger en duurzamer kan. Vooruitgang is de sleutel tot succes, en daarom zetten we ons hier elke dag voor in. Ons doel is om kwalitatieve meerwaarde te bieden aan zowel eindgebruikers als onze distributiepartners, zodat zij dagelijks het verschil kunnen maken in hun vakgebied.

Dit realiseren we met een compleet assortiment A-merken, ondersteund door uitstekende service en diensten. Of het nu gaat om hoogwaardige persoonlijke beschermingsmiddelen, innovatieve textieltransfers, essentiële schildersbenodigdheden of betrouwbare tapes, wij garanderen de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarnaast bieden we uitgebreide marketingprogramma’s, verkoopondersteuning, schappenplannen, snelle leveringen en betrouwbare service. Onze merken zijn te vinden bij de PBM specialisten, professionele bouwmarkten en groothandels in heel Europa, onze distributiepartners.

Dankzij nauw contact met onze distributiepartners en hun klanten zijn we goed op de hoogte van de marktbehoeften. Zo kunnen we onze klanten voorzien van de juiste producten en ondersteuning om succesvol te zijn in hun werk. Onze passie voor vooruitgang en toewijding aan excellentie drijven ons voort, terwijl we blijven streven naar innovatie en verbetering in alles wat we doen.

Arvas. Brands for progress.


Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen