Inloggen

Verzenden en bezorgen


Levertijden
Bij voorradige artikelen geldt: vóór 17.00 uur besteld, dezelfde (werk)dag verzonden.

Bezorgdienst
Wij bezorgen met onze logistieke partner DHL en leveren op iedere gewenste locatie. In de regio Uden/Veghel bezorgen wij zo veel mogelijk met de bakfiets via Groenbezorgen. Op deze manier maken wij de vervoersstromen in de regio duurzamer. Wij versturen per dag minimaal 20 pakketten op deze milieuvriendelijke en sportieve manier.

Order- en verzendkosten
Bij bestellingen met een waarde van meer dan €250,- rekenen we geen orderkosten. Onder de €250,- brengen wij €21,- orderkosten in rekening.

Pakket volgen
Wanneer de bestelling wordt verzonden, ontvangt u een track & trace-bericht van ons. Hiermee houden wij u op de hoogte van de status van uw bestelling.

Pakket niet geleverd
Het kan zijn dat uw bestelling nog onderweg is; dit kunt u checken via de track & trace-code. Mogelijk is uw bezorgmoment gewijzigd. Controleer ook uw brievenbus. Het kan zijn dat er een niet-thuis-bericht is achtergelaten. Uiteraard kijken onze medewerkers graag met u mee naar de status van uw bestelling. Neem daarvoor direct contact met ons op via sales@arvas.com of +31 (0)88 - 46 46 300.

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen