Inloggen

Veel gestelde vragen

Bestellen

Waar vind ik een besteloverzicht?
Wanneer u bent ingelogd, vindt u in het menu rechts de knop 'bestelhistorie'. Hier vindt u een overzicht van al uw bestellingen bij ARVAS.

Zie ik al mijn opdrachten in de bestelhistorie terug?
Onder de knop 'bestelhistorie' vindt u een overzicht van al uw bestellingen bij ARVAS. Log hiervoor wel eerst in. Nog niet afgerond bestellingen vindt u nog niet terug in dit overzicht. Producten op uw wensenlijst zijn terug te vinden onder 'wensenlijst'.

Kan ik het afleveradres wijzigen?
In uw account kunt u altijd het afleveradres wijzigen. Heeft u nog geen account? Maak dan eenvoudig een account aan.

Factuuradres wijzigen? Neem dan even contact met ons op.

Kan ik een bestelling wijzigen of annuleren?
Het wijzigen of annuleren van een bestelling is lastig maar niet onmogelijk. Als annulering absoluut noodzakelijk is vragen wij u direct contact met ons op te nemen. Onze medewerkers zetten vervolgens alles op alles om u verder te helpen.


Verzending en levering

Wat moet ik doen als in Mijn Arvas-account niet de prijzen staan die met mij zijn afgesproken?
Allereerst is het natuurlijk vervelend dat uw persoonlijke prijzen niet correct staan weergegeven. Wij zoeken graag snel naar de oplossing. Neem hiervoor contact met ons op.

Mijn bestelling is niet compleet. Wanneer kan ik de rest verwachten?
Controleer de inhoud van uw pakket op basis van de orderbevestiging. De ontbrekende artikelen sturen wij zo snel mogelijk, kosteloos toe. Indien er artikelen ontbreken die wel op het afleveringsbewijs staan, vragen wij u contact met ons op te nemen.

Hoelang duurt het voordat mijn bestelling aankomt?
Uw bestelling wordt direct verwerkt en zo snel mogelijk verzonden. Via de track en trace code die u ontvangt, kunt u de geplaatste bestelling en leverstatus volgen.

Kan ik mijn bestelling naar een ander adres laten verzenden?
Het factuuradres en afleveradres hoeven niet hetzelfde te zijn. Tijdens het bestelproces heeft u de mogelijkheid om een afwijkend afleveradres in te voeren.


Facturen

Mijn factuur klopt niet, wat nu?
Een fout op de factuur is natuurlijk niet de bedoeling. Neem per e-mail of telefonisch contact met ons op zodat we dit snel kunnen oplossen.

Kan ik het factuuradres wijzigen?
Deze mogelijkheid is er. Stuur een mail met de adreswijziging naar sales@arvas.com en wij zullen de wijziging voor u doorvoeren.


Retourneren

Hoe kan ik een item retourneren?
Benieuwd hoe u een item kunt retourneren of ruilen? Vind het gehele retourproces eenvoudig terug op onze ruilen en retourneren informatiepagina.

Hoe verpak ik mijn retourzending?
Retourneer uw goederen onbeschadigd en ongebruikt in de originele verpakking. Welke artikelen zijn uitgesloten van retour? Versleten, gebruikte of gedragen goederen, geopende verpakkingen, geopende PBM, beschadigde en speciale producties (zoals bewerkte of gepersonaliseerde goederen) zijn uitgesloten van retour.

Binnen welke termijn kan ik artikelen retourneren?
Binnen 30 dagen kunt u de bij Arvas bestelde goederen retourneren.

Wat moet ik doen als ik niet het juiste artikel heb ontvangen?
U kunt het verkeerd geleverde item omruilen. Neem hiervoor wel even contact met ons op.

Wat moet ik doen als de geleverde goederen defect zijn?
Binnen 30 dagen kunt u de bestelde goederen ruilen of retourneren. Neem hiervoor wel even contact met ons op.


Contact

Hoe kan ik jullie bereiken?
Voor vragen kunt u van maandag tot vrijdag tussen 8.00 en 17.30 uur contact opnemen via +31 (0)88 - 46 46 300 of sales@arvas.com.


Nieuwsbrief

Hoe schrijf ik me in of uit voor advertenties of andere mailings?
Schrijf u eenvoudig uit voor onze mails door onderaan de mail die u van ons heeft ontvangen, op de knop 'uitschrijven' te klikken. Mails met een transactionele inhoud, zoals facturen en orderbevestigingen, zijn noodzakelijk voor de uitvoering van bestellingen en zult u te allen tijde ontvangen. Hier kunt u zich niet voor uitschrijven.


Mijn gegevens

Zijn mijn inloggegevens bij Arvas beveiligd?
Zoals vastgelegd in onze privacyverklaring zijn uw inloggegevens beveiligd en zal Arvas deze nooit voor enige ander doel gebruiken.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten/wil mijn wachtwoord wijzigen.
In het geval dat u uw wachtwoord bent vergeten of deze wilt wijzigen, kunt u dit eenvoudig bij het inlogvenster resetten. Klik hiervoor op de link 'wachtwoord vergeten' en vul het e-mailadres in waarmee u staat geregistreerd. Binnen enkele minuten ontvangt u een e-mail waarmee u het wachtwoord kunt resetten. Let op: check altijd de SPAM-map als het ontvangen te lang duurt.

In uw account kunt u eveneens op elk gewenst moment het wachtwoord veranderen bij ‘wachtwoord’. Hiervoor moet u eerst inloggen.

Hoe kan ik het e-mailadres wijzigen?
Wijzig uw e-mailadres eenvoudig op de profielpagina. Om deze aanpassing te kunnen maken moet u eerst inloggen.

Ik kan niet inloggen, wat moet ik doen?
Controleer altijd of u uw e-mailadres of wachtwoord correct heeft ingevoerd. Wachtwoord vergeten? Geen probleem, klik dan op 'wachtwoord vergeten' en vul uw e-mailadres in. U ontvangt vanuit ons een e-mail met een nieuw wachtwoord.

Hoe kan ik me registreren bij Arvas?
Een account aanmaken is heel eenvoudig. Dit doet u door naar de inlogpagina te gaan en te klikken op de knop ‘registreren’. Vul hier uw gegevens in. Uw gegevens zullen na registratie eerst beoordeeld worden voordat u kunt inloggen.


Gegevensbescherming

Waar vind ik meer informatie over jullie privacybeleid?
U vindt meer informatie over het Arvas privacybeleid bij ons 'privacy- en cookiebeleid'.

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen