Inloggen

Elma | Maakt Mooi Makkelijk

Merkpagina - Elma
Sinds 1965 is Elma hét professionele merk voor de doe-het-zelver! Ruim 50 jaar aan ervaring en kennis heeft gezorgd voor een breed pakket aan kwaliteitsproducten, wat het assortiment geschikt maakt voor de doe-het-zelver, maar ook de professional. Ons doel: een mooi en professional resultaat zo makkelijk mogelijk maken.

Elma onderscheidt zicht door een compleet, overzichtelijk assortiment met kwalitatief goede producten en een compleet schappenplan op maat voor uw winkel of groothandel. Wij hebben alle kennis in huis. De schappenplannen van Elma zijn aangepast aan de behoeft van de markt. Hierdoor kunnen winkels klanten voorzien van de juiste materialen voor hun specifieke klus.

Elma kenmerkt zich door een frisse huisstijl met een uniforme uitstraling van alle producten. Door bovenop de markttrends te zitten, kan Elma de dealer altijd van de beste en meest innoverende producten voorzien. Zo maakt Elma mooi makkelijk!

Bekijk hier de Elma catalogus


Onze Belofte


Uniek aan Elma is de breedte en diepte van het assortiment. Álle benodigdheden voor de verfklus vind je bij Elma onder 1 strakke, uniforme uitstraling. Dit doen we met een duidelijke belofte: snelle levering, direct uit voorraad.

In aanvulling op deze belofte heeft Elma enkele duidelijke kernwaardes: 
  1. Kennis: Van oriëntatie tot afwerking helpt Elma met een klusgericht advies. Zo heeft de professional altijd het juiste product en realiseert de doe-het-zelver met de producten van Elma vakmanwaardige resultaten.
  2. Kwaliteit: De producten van Elma zijn met zorg geselecteerd waarbij kwaliteit altijd het uitgangspunt is. Voor iedere verfsoort het juiste gereedschap. Dat staat centraal in onze productontwikkeling.
  3. Gemak: Elma weet wat nodig is voor elke klus en zorgt voor een laagdrempelig keuzeproces. Heldere navigatie in het schap en tips op de verpakking zijn enkele voorbeelden van ontzorgen.Ons doel: het u – en uw klant – elke dag zo makkelijk mogelijk maken om te kiezen voor kwaliteitsproducten. We zorgen ervoor dat móói, makkelijk wordt.


Het Elma assortiment

Het assortiment van Elma is opgebouwd vanuit het goed-beter-best principe. Zo heeft Elma voor iedere toepassing het juiste materiaal van de juiste kwaliteit. Het kernassortiment bestaat daarom uit verschillende lijnen:

  • Elma Basic – voor de eenvoudige klus
  • Elma – uitstekende producten voor goede eindresultaten
  • Elma Prof – professionele kwaliteit voor vakmanwaardige resultaten

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen