YouFocus

YouFocus

Label your Brand

Het herkenbaar zijn met uw merk en het onderstrepen van uw identiteit. Logo’s en beeldmerken op promotie-, sport- of werkkleding bieden hiervoor een uitgelezen kans. Hiermee worden merkwaarden uitgedragen, maar ook functionele kenmerken als zichtbaarheid, draagcomfort en uitstraling komen tot hun recht. Uiteraard moet de uitvoering en afwerking hiervan 100% goed zijn.

YouFocus is dé partner op het gebied van verschillende soorten textiel bedrukking. In samenwerking met onze leveranciers bieden wij een uitgebreid assortiment aan bedrukking aansluitend op uw behoefte en toepassing. Denk aan hitte transfers, geweven badges en Poli-Flex premium plotterfolie.

Één kant-en-klaar transfer, eenvoudig aan te brengen met een hitte transferpers en voorzien van een unieke lijmlaag die toe te passen is alle textiel soorten! Oneindig veel mogelijkheden in kleur, vorm en materiaal. Eenvoudig aan te brengen op alle soorten textiel. Zo bedrukt u T-shirts, sporttassen of werkkleding eenvoudig met één type transfer. Het YouFocus transfer is uit te voeren in diverse mogelijkheden. De eigenschappen worden geheel aangepast aan het logo en de toepassing waarvoor het transfer wordt gebruikt.

Een professionele uitstraling van uw bedrijfslogo! Een verfijnde geweven kwaliteit, waarbij de kleinste details mogelijk zijn. De geweven badges van YouFocus zijn verkrijgbaar met een extra dikke geweven rand (geborduurde outline) of met een transparante drager die ervoor zorgt dat losse onderdelen in het logo (bijvoorbeeld sterren) altijd op dezelfde plek staan.

De YouFocus Poli-Flex premium plotter folie is ideaal voor een kleinere oplage. Om sportkleding per team te personaliseren of namen op tassen en andere promotie materiaal te transfereren.