Showa

Showa

Kwaliteit en innovatie, dat is waar SHOWA om bekend staat. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en geïntegreerde fabricage heeft SHOWA de volledige controle over het industriële ecosysteem in eigen handen, wat een beslissend voordeel vormt ten opzichte van andere merken.
Alle machines, garens, coatings polymeren, ontwerpen en handvormen worden zelf gemaakt en elke stap van het proces wordt zo gecontroleerd – voor 100% kwaliteitscontrole op alle niveaus.

Altijd innoveren, nooit imiteren, de slogan van SHOWA onderstreept het innoverend vermogen en de verzekering voor klanten dat men nooit genoegen zal nemen met minder dan de hoogste kwaliteit in handbescherming. SHOWA is pionier op het gebied van kwaliteit, prestaties en bescherming, waardoor gewone handen buitengewone dingen kunnen doen.

SHOWA biedt handbescherming in 8 verschillende categorieën: impact, chemische bescherming, hitte bescherming, eenmalig gebruik, snijbescherming, anti-kou bescherming, antistatische bescherming en algemeen gebruik.

Met dit merk biedt Arvas een compleet assortiment handbescherming voor uiteenlopende toepassingen in verschillende markten, zoals onder andere bouw & installatie, logistiek & transport, food & agri, productie, metaalbewerking, glasindustrie, schilders & stukadoors, (petro)chemie en automotive.

Met onze betrouwbare service en snelle leveringen in combinatie met uitgebreide ondersteuning aan onze klanten zoals marketingprogramma’s winkelinrichting, schappenplannen, verkoopondersteuning en logistieke ontzorging maken we het verschil.