SALES SUPPORT SPECIALIST

Heb jij ook de ambitie om een verschil te maken? Straalt het van je af? Dan is Arvas hét bedrijf voor jou.

DE FUNCTIE

Binnen ons commerciële team ben jij als Sales Support Specialist verantwoordelijk voor de verkoop van onze sterke merken. Je maakt onderdeel uit van een jong en deskundig team. Samen met het team zorg je voor betrouwbare oplossingen. Je bent betrokken  en gaat voor een optimale dienstverlening.

Daarnaast bewaak je de goede samenwerking en relatie met onze opdrachtgevers. Hiervoor dien je goed in staat te zijn om je te verplaatsen in de situatie van de klant en hun te begrijpen. Arvas is dynamisch, uitdagend en biedt ruimte voor creativiteit, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Wij zoeken in onze nieuwe collega een praktische doorzetter die in staat is om overzicht te houden en vooruit te denken.

Als geen ander ben je in staat om onze klanten in alle omstandigheden op hun wenken te bedienen, verkoopkansen te creëren en deze om te zetten in commercieel succes. Je voelt je voor 100% verantwoordelijk voor de tevredenheid van onze klanten en zorgt ervoor dat administratieve zaken tijdig en accuraat worden opgepakt en afgehandeld.

WIJ ZIJN ARVAS

Deze vacature is vacant bij Arvas. Met Arvas zetten we sterke merken op de kaart. We hebben al veel eigen en exclusieve merken groot gemaakt (YouFocus en Deltec Tape). Dat is altijd al een kracht geweest en dat gaan we nog meer benutten. Binnen Arvas kom je te werken in een klein en marketing/merk gedreven team.

JIJ

  • Je beschikt over MBO+ werk- en denkniveau en minimaal 1-2 jaar werkervaring in een commerciële binnendienstrol;
  • Jij bent in staat om op alle niveaus, zowel mondeling als schriftelijk goed te communiceren;
  • Secuur, gestructureerd  en resultaatgericht zijn voor jou belangrijke eigenschappen;
  • Bij jou staat de klant op nummer 1.

Een afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid in een levendige organisatie. Je krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien. Arvas kenmerkt zich door een open, informele cultuur en korte communicatielijnen. Je werkt in een prettige en professionele omgeving waarbij de mogelijkheid tot het ontwikkelen en uitvoeren van eigen initiatieven een belangrijke plaats innemen. Je werkt in teamverband waarbij zelfstandigheid en het nemen van verantwoordelijkheid kenmerkend zijn voor de cultuur.

Word jij onze nieuwe collega?

We zien je sollicitatie graag tegemoet! Vul onderstaand formulier in, of stuur je C.V. én motivatie naar sales@arvas.com