Regatta Professional: Sneak peek

Regatta Professional
Sneak peek naar collectie 2021

Zelfs in onzekere tijden kunt u erop blijven vertrouwen dat Regatta Professional doorgaat met het leveren van beschermende, comfortabele en stijlvolle outdoor kleding. De outdoor kleding gigant heeft deze zomer hard gewerkt aan het uitbreiden van het toch al uitgebreide aanbod, door gloednieuwe assortiment-lijnen te ontwikkelen die niet alleen de drager in gedachten hebben, maar ook bijdragen aan het welzijn van de wereld.

Bekijk de nieuwe Regatta Professional modellen

Honestly Made

Duurzaamheid is een onderwerp dat in ieders belang zou moeten staan en is een belangrijk onderdeel geweest van de plannen van Regatta Professional dit jaar. Ze creëerden een nieuwe kledinglijn, duurzaam geproduceerd gemaakt om hun (en de dragers) impact op het milieu drastisch te verminderen. Honestly Made werd eind 2019 gelanceerd met 3 producten (een Softshell, Fleece en Bodywarmer) en biedt nu 11 producten, verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen.

In het 2021 Honestly Made assortiment vind je bodywarmers, fleeces en beschermende jassen die volledig zijn gemaakt van gerecyclede plastic flessen! Honestly Made is echt duurzaam en toonaangevend in de branche. Regatta Professional is zelfs het enige bedrijf in de werkkledingindustrie dat 100% gerecyclede stoffen en isolatie aanbiedt. En in de geest van hun vastberadenheid om iedereen van kleding te voorzien strekt de Honestly Made collectie zich nu ook uit tot damesontwerpen.

Bekijk de Honestly Made collectie 

Thermogen

Regatta Professional is niet gestopt bij duurzame innovatie. Ze hebben innovatie voortgezet om producten te leveren om het winterweer te bestrijden. De gloednieuwe Thermogen jassen houden je gegarandeerd warm met geavanceerde verwarmingspanelen op powerbanks die discreet in de jassen zijn gestikt. De Thermogen jassen zijn ideaal voor minder intensieve activiteiten waarbij je misschien andere warmte nodig hebt dan lichaamswarmte.

De in de machine wasbare jassen bieden meer dan 2 uur continue warmte. En natuurlijk laat Regatta Professional stijl niet wegglippen: de jassen zijn chic, trendy, met de immer populaire dons-stijl als optie. Bovendien kan de powerbank ook worden gebruikt om uw telefoon op te laden, zodat dragers zich geen zorgen hoeven te maken dat hun batterij bijna leeg is!

Bekijk Thermogen

 

X-Pro

Last, but zeker not least: Regatta Professional lanceert nieuwe jassen in hun X-Pro assortiment. De innovatieve jassen hebben nieuwe ingebouwde technologie: Thermoreflectie en Radiofrequentie-identificatie.

Thermoreflect is een voering in de jas die de lichaamswarmte weerkaatst naar de drager, waardoor deze warmer blijft zonder het ongemakkelijke volume van een gewatteerde jas – perfect voor drukke mensen die onderweg zijn!
Radiofrequentie-identificatie (ook wel RFID), is een technologie die in de detailhandel wordt gebruikt om identiteitsdiefstal te voorkomen. Regatta Professional heeft RFID ‘geweven’ in de borstzakken van hun X-Pro jassen om te voorkomen dat telefoons, creditcards en gevoelige informatie worden gescand op diefstal. In een snel veranderende wereld waarin we vaak geen tijd hebben om na te denken over het stelen van onze persoonlijke informatie, legt RFID-technologie echt het werk voor de drager.

Meer info?

Ondanks de onvoorspelbare aard van 2020 over de hele wereld, heeft Regatta Professional niet gefaald in het leveren van kleding van wereldklasse voor de buiten- en werkkledingindustrie. Voor meer informatie over hun toonaangevende stukken voor 2021, aarzel niet om het Regatta Professional team te bellen op 088 – 46 46 300 of mail naar regattaprofessional@arvas.com.

De volledige collectie is te bekijken op regattaprofessional.com