Arvas breidt assortiment sterke merken verder uit

Deltec, Showa, Craft, Regatta Professional, YouFocus naar Arvas.

Arvas BV, specialist op het gebied van o.a. tapes, werkhandschoenen, kleding, non-paint artikelen en (textiel)transfers, breidt haar assortiment aan sterke merken verder uit.

Per 15 mei zijn naast het merk Elma de importeurschappen en distributie van de merken Deltec, Showa, Craft, Regatta Professional en YouFocus in handen van Arvas.  Arvas gaat zich toeleggen op de marketing en distributie van deze merken, uitsluitend via een selectief dealernetwerk.

Arvas levert een topassortiment aan diverse A-merken. Stuk voor stuk merken die het verschil maken op het gebied van kwaliteit, efficiëntie, veiligheid, innovatie en duurzaamheid. Merken die zorgen voor vooruitgang. Met betrouwbare service en snelle leveringen in combinatie met uitgebreide verkoopondersteuning aan dealers wordt het verschil gemaakt.

In samenwerking met haar partners, zal het assortiment de komende tijd verder worden uitgebreid en afgestemd op ontwikkelingen in de markt.

Deze uitbreiding past binnen de strategie en ambitie van Arvas om meer kwalitatieve A-merken toegankelijk te maken voor de professionele markt waarbij zowel de wederverkoper en de vakman centraal staan.